Julen 2024. I huset eller ud af huset

Brønderslev golfcafe tilbyder i år 2023, et væld af julemad til store og små sammenkomster, samt en 4- retters menu til at fejre årets sidste dag.

Der er allerede nu mulighed for at bestille mad eller booke et lokale til jeres julekomsammen, hvad enten det er familie, venner eller et Firma der ønsker lidt godt til ganen.

Julemenu nr 1

158kr pr person, min 6 couverter

Hvide sild og karrysalat

Rødspættefilet med rørt remoulade og citron

Grønlangkål med stegt medister, glaseret skinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder

Risalamande med kirsebærsauce

Brød og smør

Julemenu nr 2

238kr pr person, min 6 couverter

Hvide sild med karrysalat

Rødspættefilet med rørt remoulade og citron

½ æg med mayonnaise og rejer

Koldrøget laks med sennepscreme og pluksalat samt asparges

Ribbensteg og frikadeller med rødkål

Grønlangkål, stegt medister, glaseret skinke, brunede kartofler, sennep og rødbeder

Risalamande med kirsebærsauce

Brød og smør

Tilkøb til menuerne

Røde sild 25kr

Varmrøget laks med spinatsouffle 45kr

Frikadeller med rødkål 25kr

Lun leverposteg med champignon og bacon 25kr

Andebryst med rødkålssalat 45kr

mørbradbøf m bløde løg og svampe 35kr

Tarteletter med høns i asparges 30kr

Osteanretning med druer og kiks 55kr

Juletapas

238kr pr person, min 4 couverter

-Pandestegt rødspættefilet med dildmayo og håndpillede rejer

-Varmrøget laks fra Ejnar Christensen med hummerdressing og asparges

-Julesild med cremede dildkartofler(kan skiftes ud med slider med kamsteg med rødkål)

-And confit med grønkålssalat og orangedressing

-Belgisk vaffel med trøffelmayo og parmaskinke

-Indbagt brieost med solbær og valnødder (osten lunes i 8min v 160 grader i varmluftsovn)

-Juleis med brændte mandler og amarenakirsebær

Brød og smør

Nytårsmenu anno 2024

4 retters menu til 398kr pr person min 2couverter

Starter

Porcheret Torsk med sennepsmayo, bacon, rødbede og kørvel

Forret

Pankopaneret kugle af hakket kullerfilet med citron og dild, hertil en cremet hummersauce og urtesalat

Brød og smør

Hovedret

Medallion af kalvemørbrad, , selleriflan, smørstegte gulerødder

Pommes duchesse samt cremet portvinsflødesauce med svampe

Dessert

Homemade crunchy, salty caramel, chocolate icecream

Til nytårsmenuen medfølger der varmevejledning samt en menubeskrivelse af ovenstående. Starter, forret og dessert kræver dog minimum af jeres tid og er klar til at sætte på bordet. Der er afhentning af maden imellem kl 12 og 14 d.31/12.

Vi i Brønderslev Golfcafe ønsker alle en Glædelig Jul samt et godt Nytår.