Buffeter

BUFFET NR 1 (min 10 couverter)

Rosastegt kalveculotte i krydret rub med timian, rosmarin, hvidløg og tomat
Grill køller ( barbecue marineret svinekød på ben)
Nye kartofler vendt i krydderurter
Rosmarinsauce
Sprød grøn mixet salat
Dressing og stenovnsbagt brød

​Pris pr couvert 129,-

BUFFET NR 2 (min 10 couverter)

Lakseroulade med spinat, flødeost og urter anrettet med spæde salater,
Dressing, Stenovnsbagt brød og smør
Skinkesteg med chili vanilje
Rosastegt kalvefilet
Små ristede kartofler
Marinerede grøntsager
Grøn sprød salat
Persillecreme
Cheesecake med kiksebund og frugt efter sæson

Pris pr couvert 229,-

BUFFET NR 3 (min 15 couverter)

Oksecarpaccio med trøffelolie, rucola og parmesan
Laksecanneloni m flødeost og urter
Vitello tonnato(kalvefilet m tunsauce)
Antipasto mistor charcuterie (italienske pølser med tapenader, pesto og grillet grønt)
Insalata caprese (tomatsalat m mozzarella)
Parmaskinke m melon
Italiensk stenovnsbrød og smør
3 slags oste med syltede abrikoser og oliven
Tiramizu

Pris pr couvert 238,-

FROKOSTBUFFET (min 10 couverter)

2 slags sild med karrysalat (kan skiftes ud med lakseroulade)
Æg og rejer
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron
Små croissanter med hønsesalat og sprød bacon
Tarteletter med høns i asparges
Mørbradbøf ala creme med hjemmelavet agurkesalat
Æblekage med flødeskum
Brød og smør

Pris pr couvert 168,-

BRUNCH BUFFET ( min 12 couverter)

Scrambled æg, bacon og pølser
Pålægsfade med rullepølse, spegepølse og skinke med tilbehør
Røget laks med salater
Skæreost og ostefad med frugt og druer
Lun leverpostej med bacon og champignon
Amerikansk pandekage med ahornsirup
Marmelade og nutella
Brød og smør
Kaffe og juice

Pris pr couvert 188,- (incl kaffe og juice) som “take away” 158kr (eksl kaffe og juice)