Efterårs buffet

Perfekt til de store eller små fester. Dejlig afstemt til årstiden og nem og varieret at gå til.

min 8 couverter 248kr pr person. Bestående af 2 forretter, 2 kødretter samt dessert

Efterårsbuffet består af følgende,

Pocheret Torsk med urter og safran mayo på spæde salater

Røget dyrekølle med tyttebærskum og peberrod.

Amerikansk velsmagende oksecuvettesteg

Farseret kyllingebryst med svampe og fennikel

cremet sauce med efterårets svampe

Timianstegte aspargeskartofler

vinbondens salat med druer, æbler, valnødder og selleri i orange dressing

salat med bagte rodfrugter, græskar og fetaost

hjemmebagt brød og smør

Hjemmelavet pæretærte med cremefraiche

Alle de kolde retter, samt salater er smukt anrettet på fade og i skåle, klar til at servere

Kød, kartofler og sauce kommer i thermokasse og skæres og anrettes

pæretærten skal lunes ved 120 grader i ovn 10min for største nydelse, men kan serveres kold.

Velbekomme