Efterårs buffet starter 1/9

Perfekt til de store eller små fester. Dejlig afstemt til årstiden og nem og varieret at gå til.

min 8 couverter.

198kr pr person for hovedretter

248kr pr person for forretter og hovedretter

288kr pr person for forretter, hovedretter og desserter

Bestående af 3 forretter, 2 kødretter incl kartofler og salater samt dessert

Efterårsbuffet består af følgende,

Forretter

-Varmrøget laks fra Einar christensen med spinatsouffle, anrettet på fade med små salater

-Røget dyrekølle med tyttebærskum og peberrod

-Kylling ballontine med estragonmayo

Hovedretter

Amerikansk velsmagende oksecuvettesteg

Farseret unghanebryster med svampe og fennikel

Portvinssauce med efterårets svampe

Timianstegte aspargeskartofler

cous cous salat med lynstegt blomkål og hasselnødder

Efterårssalat med æble, pære og figner samt feta

hjemmebagt brød og smør.

Dessert

Toscatærte, karamel og hjemmelavet is.

Alle de kolde retter, samt salater er smukt anrettet på fade og i skåle, klar til at servere

Kød, kartofler og sauce kommer i thermokasse. Kødet skæres og anrettes.

Desserten er anrettet på fade. Isen tages ud af fryseren 10 min før servering

Velbekomme