Efterårs buffet starter 1/9
Perfekt til de store eller små fester. Dejlig afstemt til årstiden og nem og varieret at gå til.
min 8 couverter.
198kr pr person for hovedretter
248kr pr person for forretter og hovedretter
288kr pr person for forretter, hovedretter og desserter
Bestående af 3 forretter, 2 kødretter incl kartofler og salater samt dessert
Efterårsbuffet består af følgende,
Forretter
-Varmrøget laks fra Einar christensen med spinatsouffle, anrettet på fade med små salater
-Røget dyrekølle med tyttebærskum og peberrod
-Kylling ballontine med estragonmayo
Hovedretter
Amerikansk velsmagende oksecuvettesteg
Farseret unghanebryster med svampe og fennikel
Portvinssauce med efterårets svampe
Timianstegte aspargeskartofler
cous cous salat med lynstegt blomkål og hasselnødder
Efterårssalat med æble, pære og figner samt feta
hjemmebagt brød og smør.
Dessert
Toscatærte, karamel og hjemmelavet is.
Alle de kolde retter, samt salater er smukt anrettet på fade og i skåle, klar til at servere
Kød, kartofler og sauce kommer i thermokasse. Kødet skæres og anrettes.
Desserten er anrettet på fade. Isen tages ud af fryseren 10 min før servering
Velbekomme