EFTERÅRSTAPAS

Sommeren er ovre, så nu bliver der rig lejlighed til at hygge indendøre med dejlig mad, inspireret af sæsonen

Vi har sammensat en lækker tapas, der gør det let at være vært, med 7 dejlige små retter.

Vores Efterårs tapas koster 150kr pr person, min 2 couverter.

ved 4 personer og opefter, anretter vi på fade, medmindre andet ønskes. Bestilling skal helst ske min 3 dage i forvejen.

Efterårstapas består af følgende

Koldrøget Laks fra Einar christensen på salat med æble, nød, selleri samt senneps creme

Kæmperejer pankostegt med aioli

Kalvemørbrad med søde løg og syltede bøgehatte

Lufttørret italiensk skinke af høj kvalitet, med mozzarella, melon og semidried tomater

Pulled pork i mini brioche bolle med fintskåret spidskål

Sarah bernard kage samt en lille fyldt chokolade med bærskum

Vesterhavsost og Saint Agur med solbærkompot og nøddeknas

Hjemmebagt brød, smør og pesto