EFTERÅRSTAPAS

Sommeren er ovre, så nu bliver der rig lejlighed til at hygge indendøre med dejlig mad, inspireret af sæsonen

Vi har sammensat en lækker tapas, der gør det let at være vært, med 7 dejlige små retter.

Vores Efterårs tapas koster 178kr pr person, min 2 couverter.

ved 4 personer og opefter, anretter vi på fade, medmindre andet ønskes. Bestilling skal helst ske min 3 dage i forvejen.

Efterårstapas består af følgende

Koldrøget Laks fra Einar christensen på salat med æble, nød, selleri samt senneps creme

Kæmperejer pankostegt med aioli

Minitærte med kantarel og løg (kan evt lunes i 5-8 min)

Røget dyrekølle med tyttebærskum og peberrod

Pulled pork i mini brioche bolle med fintskåret spidskål

Cheesecake med skovbær

Vesterhavsost og Saint Agur med solbærkompot og nøddeknas

Hjemmebagt brød og smør