EFTERÅRSTAPAS starter 1/9
Sommeren er ovre, så nu bliver der rig lejlighed til at hygge indendøre med dejlig mad, inspireret af sæsonen
Vi har sammensat en lækker tapas, der gør det let at være vært, med 7 dejlige små retter.
Vores Efterårs tapas koster 188kr pr person, min 2 couverter.
ved 4 personer og opefter, anretter vi på fade, medmindre andet ønskes. Bestilling skal helst ske min 3 dage i forvejen.
Efterårstapas består af følgende
Koldrøget Laks fra Einar christensen på salat med æble, nød, selleri samt senneps creme
Kæmperejer pankostegt med aioli
Minitærte med kantarel og løg (kan evt lunes i 5-8 min)
Røget dyrekølle med tyttebærskum og peberrod
cremet kyllingesalat med svampe, bacon og peberfrugt
Pulled pork i mini brioche bolle med fintskåret spidskål
Cheesecake ala peach melba ( fersken og hindbær)
Hjemmebagt brød og smør