Fest menu

Du sammensætter og bestemmer selv om det skal være 2 eller 3 retter.

Pris for 2 retter kr. 188,- pr person.

Pris for 3 retter kr. 218,- pr person.

FORRETTER

Pankostegte tigerrejer på plukkede salater.

Serveret med aioli, stenvonsbagt brød og smør.

Moderne tartelet med kylling i sur/sød peberrods sauce.

Laksecarpaccio med spæde salater, kapersblomster og citroncreme

Stenovnsbagt brød og smør.

HOVEDRETTER

Helstegt kalvefilet med pommes gratin, bacon i svøb, bagt tomat stegte svampe og flødeskysauce.​

Amerikansk cuvettesteg med bagt kartoffel, bearnaise sauce

kryddersmør, mixet salat og dressing.

Porchetta (rullesteg med svær, italiensk krydret).

Rosmarinsauce.

Små stegte kartofler.

sprød mixet salat og dressing.

DESSERTER

Hjemmelavet islagkage ala snickers.

Med karamel, peanuts og chokolade.

Fransk citrontærte med pistacieis

-fromage efter eget valg, eksempelvis citron, rom eller appelsin.