Luksus Festmenu

Vi får i stigende grad efterspørgelser på lidt andeledes og mere lækre menuer, som vi her prøver at efterkomme.
Maden kan IKKE leveres ud af huset, medmindre der er hyret kok med til at anrette.
Minimum 10 personer
Pris pr couvert 449kr for forret, hovedret og dessert.
Vælg mellem disse
Forretter
1.Cremet hummersuppe med urter, souffle af torsk samt rejer.
2. Meniurestegt vesterhavsfisk på smørdampede urter, garneret med jomfruhummer og sauce hollandaise
3. Tatar af krondyr med tyttebær, syltede sennepskorn, trøffelmayo og sprøde rodfrugtchips
Hovedretter
1.Farseret vagtel med håndpillede kartofler vendt i smør og persille, butternutpure, selleriflan, broccolini samt skysauce
2.Beef wellington med pommes anna, pastinakpure, variation af løg samt sauce bordelaise
3. Cote de beouf af premium okse, tomahawk af gris, sauce bearnaise, pommes frites, grøn salat med vinaigrette, tomatsalat med burrataost.
(nummer 3 hovedret, serveres som buffet og er min 20personer)
Desserter
1.Creme brulee med passionsfrugtsorbet
2. Hjemmelavet sommeris parfait med mango og kokos, samt hvid chokolade (portions eller som stor isbombe, i bestemmer)
3. Chokolademousse Dome. Lækker halvkugle fyldt med cremet kraftig chokolademouse og en ydre skal af chokolade.
Er du fristet men har spørgsmål, er du velkommen til at ringe.
Har du andre ønsker siger du bare til, vi er her for at servicere efter bedste kunnen
Det skal du vide
- Ved afholdelse af arrangementer i vores selskabslokale tager vi 40kr pr person til opdækning der dækker duge, servietter, blomster, servicering og opvask.
- Aflyses arrangementet med mindre end 3 dages varsel, opkræves 75 % af den samlede pris.