Påsketapas-frokost

198,- pr person
31-3 til 10-4
Minimum 2 pers, (anrettes på tapasbakker)
6 pers og derover anrettes på fade, medmindre andet ønskes
198kr pr person.
Kan fåes i perioden fra d. 31-3 til og med d. 10-4 og bestilles min 3 dage i forvejen
Påsketapas-frokost består af følgende
-Påskesild (modnet sild fra Hirtshals) karrysalat, løg, kapers og 1/2 æg
-Smørstegt Rødspættefilet, rørt mayonnaise, håndpillede rejer, citron og dild
-Varmrøget laks fra Einar Christensen, hummerdressing og asparges
-Hønsesalat m ananas og bacon
-Roastbeef m hjemmerørt remoulade, peberrod og pickles
-2 slags lækre oste m kiks og druer
-Hjemmelavede marcipan påskeæg m chokoladeovertræk
-Jordbær/Rabarbertrifli med skum og crunch
-Hjemmebagt flutes samt rugbrød og smør
-Tilkøb
-Frikadeller m kold kartoffelsalat 30kr
-Tarteletter med høns i asparges 30kr