Påsketapas-frokost

198,- pr person

31-3 til 10-4

Minimum 2 pers, (anrettes på tapasbakker)

6 pers og derover anrettes på fade, medmindre andet ønskes

198kr pr person.

Kan fåes i perioden fra d. 31-3 til og med d. 10-4 og bestilles min 3 dage i forvejen

Påsketapas-frokost består af følgende

-Påskesild (modnet sild fra Hirtshals) karrysalat, løg, kapers og 1/2 æg

-Smørstegt Rødspættefilet, rørt mayonnaise, håndpillede rejer, citron og dild

-Varmrøget laks fra Einar Christensen, hummerdressing og asparges

-Hønsesalat m ananas og bacon

-Roastbeef m hjemmerørt remoulade, peberrod og pickles

-2 slags lækre oste m kiks og druer

-Hjemmelavede marcipan påskeæg m chokoladeovertræk

-Jordbær/Rabarbertrifli med skum og crunch

-Hjemmebagt flutes samt rugbrød og smør

-Tilkøb

-Frikadeller m kold kartoffelsalat 30kr

-Tarteletter med høns i asparges 30kr