Påsketapas-frokost

Minimum 2 pers,
238kr pr person.
Kan fåes i perioden fra d. 1/4 til og med d.21/4 og bestilles min 3 dage i forvejen på tlf nr. 98825283
Påsketapas-frokost består af følgende
-Påskesild (modnet sild fra Hirtshals) karrysalat, løg, kapers og 1/2 æg ( kan skiftes ud med croissant med rejesalat)
-Smørstegt Rødspættefilet, rørt mayonnaise, håndpillede rejer, citron og dild
-Varmrøget laks fra Einar Christensen, hummerdressing og asparges
-Hønsesalat m ananas og bacon
-Roastbeef m hjemmerørt remoulade, peberrod og pickles
-2 slags lækre oste m kiks og druer
-Hjemmelavede marcipan påskeæg m chokoladeovertræk
-Rabarbertrifli med chantillycreme og makron
-Hjemmebagt flutes samt rugbrød og smør
-Tilkøb
-Frikadeller m kold kartoffelsalat 35kr (varm selv)
-Mørbradbøf med løg og svampe 35kr(varm selv)