Påsketapas-frokost

198,- pr person

31-3 til 10-4

Minimum 2 pers, (anrettes på tapasbakker)

6 pers og derover anrettes på fade, medmindre andet ønskes

218kr pr person.

Kan fåes i perioden fra d. 22-3 til og med d. 31-3 og bestilles min 3 dage i forvejen på tlf nr. 98825283

Påsketapas-frokost består af følgende

-Påskesild (modnet sild fra Hirtshals) karrysalat, løg, kapers og 1/2 æg

-Smørstegt Rødspættefilet, rørt mayonnaise, håndpillede rejer, citron og dild

-Varmrøget laks fra Einar Christensen, hummerdressing og asparges

-Hønsesalat m ananas og bacon

-Roastbeef m hjemmerørt remoulade, peberrod og pickles

-2 slags lækre oste m kiks og druer

-Hjemmelavede marcipan påskeæg m chokoladeovertræk

-Påskeis (Lakridsis med bananskum) smager fantastisk

-Hjemmebagt flutes samt rugbrød og smør

-Tilkøb

-Frikadeller m kold kartoffelsalat 30kr

-Tarteletter med høns i asparges 30kr