Påsketapas-frokost

Minimum 2 pers,

238kr pr person.

Kan fåes i perioden fra d. 1/4 til og med d.21/4 og bestilles min 3 dage i forvejen på tlf nr. 98825283

Påsketapas-frokost består af følgende

-Påskesild (modnet sild fra Hirtshals) karrysalat, løg, kapers og 1/2 æg ( kan skiftes ud med croissant med rejesalat)

-Smørstegt Rødspættefilet, rørt mayonnaise, håndpillede rejer, citron og dild

-Varmrøget laks fra Einar Christensen, hummerdressing og asparges

-Hønsesalat m ananas og bacon

-Roastbeef m hjemmerørt remoulade, peberrod og pickles

-2 slags lækre oste m kiks og druer

-Hjemmelavede marcipan påskeæg m chokoladeovertræk

-Rabarbertrifli med chantillycreme og makron

-Hjemmebagt flutes samt rugbrød og smør

-Tilkøb

-Frikadeller m kold kartoffelsalat 35kr (varm selv)

-Mørbradbøf med løg og svampe 35kr(varm selv)