Sommerbuffet

Perfekt til sommerfesten, studentergilde, fødselsdag, jubilæum O.S.V

sommerbuffet er min 8 personer

Tilbydes fra midt maj, Juni, Juli og august måned

( forret med asparges bliver skiftet ud når sæsonen er ovre)

Hovedret 198kr

Forretter og hovedretter pris pr person 248kr

Forret, hovedret og dessert 288kr.

Skal bestilles min 3 dage i forvejen,

Buffeten består af følgende.

Forretter:

Koldrøget laks fra Einar Christensen på en cremet hvedekernesalat pyntet med dild, syltet rødløg og frissee salat.

Hvide og grønne asparges, lækker lufttørret skinke samt kold hollandaisemayo.

Hovedretter:

Dansk lokal Gastro kalv i krydret tomatrub

Hjemmelavede spareribs med barbecue

Kyllingespyd med teriyaki og sesam

barbecue sauce

Nye danske kartofler med smør og persille

Grøn kartoffelsalat med kørvelvinaigrette og friske urter

melonsalat med fetaost, syltet agurk og vinaigrette

Tomatsalat med Burrata, oliven, frisk pesto og løg

Brød og smør

Dessert:

Dejlig jordbærtærte med kransekagekant og Hjemmelavet is

Alle kolde retter og salater er klar til at sætte på bordet, de varme retter kommer i en varmekasse i foliebakker og kan enten sættes på buffetbordet eller fyldes i egne skåle. Kødet skæres i skiver og anrettes på fade.

Er der andre ønsker, er vi behjælpelige med dette også. 
Ring og få en uforpligtende snak på tlf 98825283.