Sommerbuffet

Perfekt til sommerfesten, studentergilde, fødselsdag, jubilæum O.S.V

sommerbuffet er min 8 personer

Tilbydes fra midt maj, Juni, Juli og august måned

( forret med asparges bliver skiftet ud når sæsonen er ovre)

Forretter og hovedretter pris pr person 248kr

Forret, hovedret og dessert 288kr.

Skal bestilles min 3 dage i forvejen,

Buffeten består af følgende

Koldrøget laks fra Einar Christensen på en cremet hvedekernesalat pyntet med dild, syltet rødløg og frissee salat.

Hvide og grønne asparges, lækker lufttørret skinke samt kold hollandaisemayo.

Rosastegt kalvefilet i krydret tomatrub

Hjemmelavede spareribs med barbecue

Kyllingespyd med teriyaki og sesam

barbecue sauce

Nye danske kartofler med smør og persille

melonsalat med fetaost og vinaigrette

spidskålssalat med mormordressing og hakkede mandler

hjemmebagt brød og smør

Dejlig jordbærtærte med kransekagekant og cremefraiche.

Alle kolde retter og salater er klar til at sætte på bordet, de varme retter kommer i en varmekasse i foliebakker og kan enten sættes på buffetbordet eller fyldes i egne skåle. Kødet skæres i skiver og anrettes på fade.

Er der andre ønsker, er vi behjælpelige med dette også. 
Ring og få en uforpligtende snak på tlf 98825283.